Online Schrijfschool Marjon Sarneel 2017-11-26T11:19:09+00:00

Online Schrijfschool Marjon Sarneel

Wat zijn de specialiteiten van OSMS?

getekende vrouw die verhaal schrijf over eigen levenSchrijven kan in veel genres. Bij OSMS richten we ons op het schrijven van fictie. En speciaal op het schrijven van verhalen of romans die zijn gebaseerd op waar gebeurd.

Een verhaal is iets anders dan het echte leven. Als je gewoon opschrijft wat je hebt meegemaakt, heb je nog geen goed verhaal.

Daarvoor moet je weten hoe je een verhaal opbouwt, hoe je dialoog schrijft en hoe je het spannend houdt.

Misschien wil je eerst dieper in je eigen leven duiken en je herinneringen opgraven om te onderzoeken wat je hebt en waar je mee aan slag wilt. Dat kan ook.

vrouw in rode blouse met schrijfattriburenHoe werkt dat: een online schrijfschool?

De cursussen van OSMS staan in een online leeromgeving. Je krijgt geen lessen toegezonden. Na aanmelding krijg je een inlogcode en een wachtwoord waarmee je 24/7 naar jouw training toe kunt.

Maandelijks of wekelijks –afhankelijk van het soort cursus – krijg je een mailtje waarin staat dat je toegang hebt tot de volgende module of les.

Als je eenmaal toegang hebt, blijven de lessen voor jou beschikbaar. Je kunt ze zo vaak bekijken als je wilt.

Persoonlijke aandacht

Alles wat ik vaker vertel dan één keer kan ik opnemen op video. In de online leeromgeving staan honderden lesvideo’s. Iedere cursist heeft informatie nodig over structuur, over dialoog, over spanning opbouwen.

Doordat de algemene lesstof online staat, kan ik al mijn aandacht richten op feedback. In de een-op-een-contacten rond de huiswerkopdrachten geef ik de cursist inzicht in de eigen schrijfstijl, persoonlijke thema’s, maniertjes en valkuilen.

OSMS biedt allerlei cursusmogelijkheden. Zodat je altijd iets kunt vinden wat bij je past.

Wil je graag advies? Of staat er niet bij wat je zoekt? Mail ons.