Onze prijzen zijn inclusief btw

Cursusmogelijkheden

diverse prijzen

OSMS biedt cursussen verhaal schrijven op verschillende niveaus: een beginnerscursus Start Je Verhaal en een uitgebreide cursus Schrijf Je Verhaal. In Schrijf Je Verhaal leer je hoe je verhalen schrijft op basis van gebeurtenissen die je zelf mee hebt gemaakt.

Verder hebben wij diverse cursussen die je helpen specifieke schrijfvaardigheden te ontwikkelen of schrijfblokkades te doorbreken. Welke cursus jij nodig hebt, hangt af van je ervaring en je doel.

Omdat wij dat beseffen, investeren wij graag tijd in persoonlijk advies. We willen namelijk niet zomaar schrijfcursussen verkopen, maar we streven naar de juiste cursist op het juiste moment in de juiste cursus. Mail me met je vraag of maak vrijblijvend een belafspraak via info@marjonsarneel.nl.

Afspraak maken

Petra BroerePETRA BROERE

Marjon neemt echt de tijd voor je en doordat ze de juiste vragen stelt, ontdek je samen welke cursus op dit moment het beste bij je past. Voor mij werkt het iedere keer weer.

Jij mailt mij via info@marjonsarneel.nl.
We maken op korte termijn een afspraak om samen te overleggen wat jou nu het beste zou helpen met je volgende stap op schrijfgebied.
We kunnen bellen, Skypen of via Google Hangout. Geef maar aan wat het beste werkt voor jou.

Begin je nog maar pas of ben je al gevorderd? In beide gevallen zijn er bij OSMS schrijfcursussen voor jou.
Ook als je het schrijven van verhalen al redelijk onder knie hebt en je wilt bijvoorbeeld aan je schrijfstijl werken, schrijfblokkades doorbreken of leren hoe je als schrijver materiaal verzamelt en ordent, kun je bij OSMS terecht.

Schrijfcoach sessie

€ 45,- per uur

Volg je een cursus bij OSMS en wil je extra feedback inkopen? Dat kan via deze route. Indien mogelijk wordt de sessie verzorgd door je persoonlijke schrijfcoach. Tenzij je een second opinion wilt.
Deze schrijfcoachsessies zijn ook beschikbaar voor niet-cursisten.

Nu aanschaffen

Online Schrijfschool Marjon SarneelINEKE D’ACHARD VAN ENSCHUT

Ik ben zó blij met alle tips en opmerkingen. Na zo’n feedbacksessie kan ik mijn verhaal direct naar een hoger niveau brengen.

Je kunt bijvoorbeeld een tekst inbrengen die je schreef tijdens een van de OSMS-cursussen, maar ook een andere tekst. Geef aan op welke onderdelen van je tekst je graag professionele feedback wilt. Je schrijfcoach zal je informeren over wat er mogelijk is binnen één coachsessie. Dat is afhankelijk van het aantal pagina’s, de kwaliteit van je tekst en jouw eigen wensen.

LET OP: Een aangekochte coachsessie blijft drie maanden geldig. Er is geen restitutie mogelijk.

  • Inzicht in je eigen valkuilen en maniertjes
  • Beter zicht op je thema’s
  • Je werkt gericht aan verbetering van je schrijfstijl

Starttarief schrijfcoachtraject

€ 25,- eenmalig

Voor de bemiddeling en administratieve afhandeling van je schrijfcoachtraject bij OSMS geldt een starttarief. Dit tarief is eenmalig en dient te worden voldaan voordat de coaching start.

Nu aanschaffen

Online Schrijfschool Marjon SarneelLIESBETH VAN ASSCHE

Bij OSMS wordt de vinger liefdevol op de zere plek van de tekst gelegd: die tekst wordt altijd beter door de feedback, terwijl het helemaal mijn verhaal blijft!

Jij legt een tekst voor waarop je feedback wilt. Feedback kan op meerdere niveau’s gegeven worden: op de grote lijn, op stijl, op ontwikkeling van personages en op nog veel meer. Daarom is het belangrijk dat je ook je vragen meestuurt: waar worstelde je mee? Waar twijfel je aan? Wat krijg je niet naar je zin? Je kunt je tekst ook laten controleren op je bedoeling: met welk gevoel, welke conclusie wil je dat de lezer achterblijft en heb je dat voor elkaar?

  • Inzicht in je eigen valkuilen en maniertjes.
  • Beter zicht op je thema’s.
  • Snelle ontwikkeling als schrijver door 1-op-1 begeleiding.
  • Samen met je schrijfcoach gericht werken aan zaken die je lastig vindt.

Maidentrip

Semi-autobiografische roman

door Marjon Sarneel

Boek €21.95 incl. verzendkosten
Digitaal €4.99
Luisterboek €19.95
Streaming Storytel

Korte inhoud: In Maidentrip drijft de twintigjarige Heleen samen met haar moeder Fie een café in Terneuzen. Haar vader en haar halfbroer verdwenen al vroeg uit haar leven. Als op een winterse avond in 1974 de Griekse zeeman Dimitris de gelagkamer binnenstapt, wordt ze verliefd op hem. Heleen reist hem achterna en belandt uiteindelijk op het vrachtschip waarop hij als eerste stuurman werkt. Naarmate zij verder van huis is, wordt ze heftiger geconfronteerd met vragen over het verleden, terwijl het leven aan boord haar ook voortdurend voor verrassingen plaatst. Een heerlijke, beeldende roman die je in één adem uitleest.

Kies je voor de papieren versie dan krijg je die gesigneerd voor € 21,95 thuisgestuurd. Gesigneerd betekent dat het boek niet teruggenomen kan worden. Wil je het boek ongesigneerd, laat dat dan weten bij je bestelling.

Deze roman is een voorbeeld van een mix van fictie en waargebeurd. In de cursus Schrijf Je Verhaal werk ik volop met voorbeelden uit dit verhaal en laat je zien waar het misging en hoe ik het heb opgelost. Ook toon ik je aan de hand van deze roman hoe je jouw verhaal kunt vertellen, zonder dat je het achterste van je tong laat zien.

MAIDENTRIP kwam in 2009 uit bij Compaan uitgevers Maassluis. Tweede druk in 2009. Winnaar PZC-publieksprijs en genomineerd door de HvA voor Beste Debutant van het jaar.

Facebook Comments